You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

özdek 3- Kaçış merdiveni bünyenın dışında kalabilir. Fakat bununla alakadar uyulması müstelzim birtakım kurallar mevcut. örneğin; bir dokumanın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden bir araba ise yapı dışına açık merdiven mimarilmasına cevaz verilmemektedir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate aldatmaınarak vacip adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana pazariniz kucakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Evgin çıkış kapıları örgüsı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Bapların başlıca özellikleri süflidaki gibidir:

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve internet sayfalarından sakatlık mesajları düzenıp yangın kapısı almadığı kabil görüşmeçilerin internet sitesini ne kullandığı ile ilgili fen toplar.

Her devran boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, mobilya veya başka bir gerelti bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Asayiş: Acil çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Ivedili durumlarda kapıların her an belirgin olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında birey ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca yüksek ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış istikametüne sahih panik pas kolu bulunmasıdır.

120 Yangın Kapısı zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bunun karınin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin ziyadesiyle uyma etmesi yangın kapısı müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Zıt taktirde yangınlar çok bir araba insanoğlunun can ve mal yitirilmesine da uğur harisabilir.

Yalnızca Kanatlı Yangın Bapları; Vahit kanatlı tasavvurıyla, sıkıntılı mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış sağlamlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve tatminkâr bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page