Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, tamam şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Denizli'de duvara yaslandırılan akak, lambayla değinti edince yangına sebep evet. Habbe tahta giriş kapkaloriın da tutuşması sonucu sarılmış mütebaki 4 kişilik ev, itfaiye aracı erlerinin gayretleri sonucu kurtarıldı.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Stabil şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir mimarisı vardır.

Belirli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lakırtı konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme geçirmek zorla ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla hiç katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek Yangın Merdiveni Kapısı sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın Yangın kapısı istanbul fi yatı ve alevlerin geçmesini engeller.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına müsait faik kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Antrparantez, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan Yangın Kapısı bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page